Skip to content

Огранок објавување

Огранок објавување

Погледнете го нашето целосно известување за компензација и рекламирање за генерирање приходи.

Ние исто така ќе имаме нашите ажурирани 2018 уредувачки, рекламирање и спонзори политика е тука за да ја видите.

Во надеж дека ќе биде во согласност со упатствата на СЗО, сакаме да бидеш свесен и да ги претпоставиш следните линкови за реклами и продуктни линкови на оваа страница:

Сите / сите линкови на сајтот (повеќето од нашите врски се внатрешни за да додадете вредност за пребарување на дадениот производ / корист) се подружници што може да добиеме мала провизија од продажба на одредени ставки (цената ќе остане иста за вас ).

Вклучувањето на страницата ги има придружните трошоци и барањата за хостинг, со цел да се одржи тоа овие реклами и affiliate линкови се начин да се компензираат овие трошоци.

За сите affiliate линкови до производот (ние не нудиме директни производи), тоа е нешто што сме го користеле или истражувале, и го поддржуваме или препорачуваме дури и без компензација.
Ќе најдете дека повеќето од нашите содржини се фокусирани на целокупното здравје и здравје, но внимателно следиме за сè што изгледа како да може да го подобри или потенцира решение за подобар живот и квалитет на битието.

За целосна транспарентност, имаме реклами на врвот, страничната лента, содржината и дното на статиите. Ние се обидуваме најдобро да им дадеме на секој од нашите ценети виртуелни посетители подобар одговор отколку пред посетата на нас. Квалитетот отсекогаш ни беше приоритет, така што сакаме оптимално да работиме со целосна транспарентност во врска со нашиот модел на рекламирање и приходи.
Ве молиме посетете и известете ни како да се подобри. Ние сме тука за да помогнеме (и да го заштитиме) вашето здравје и здравје со тоа што ќе им овозможиме на луѓето да споделат искуства или да поставуваат прашања за широк спектар практични производи и решенија за подобрување на животот.