Skip to content

Политика на спонзори на сајтот

Политика на спонзори на сајтот

Сајтот го цени фактот дека компаниите за потрошувачки производи имаат значително влијание врз здравјето на потрошувачите. Спонзорството на сајтот доаѓа во форма на рекламирање, што му овозможува на веб-страницата да им обезбеди на своите читатели информативна и релевантна содржина бесплатно.

Мапа се фокусира само на обезбедување на своите спонзори можности за продажба на своите производи и услуги на потрошувачите.

Мрежата има за цел да создаде платформа која читателите можат да ја користат за да се поттикнат себеси. Политиката за спонзорство му овозможува на мрежата да продолжи да расте и проширува. Образовната содржина пронајдена на веб-страницата ги едуцира читателите што им овозможува да направат информирани избори за здравје и живот.

Сајт зборува за различни теми, вклучувајќи физичка активност, здрава исхрана, безбедност и превенција и благосостојба. Мрежата, исто така, му дава на читателот совети за тоа како да се постигне добро балансиран и здрав начин на живот.

Цел на сајтот

Мрежата има за цел да го подобри здравјето на читателите од целиот свет со тоа што им обезбедува образовни содржини за здравјето.
Мапа се фокусира на развој на сигурни и релевантни материјали и алатки за здравјето. Образовната содржина треба да се базира на факти, неодамнешни истражувања и здравствени статистики.
Мрежата исто така се фокусира на испраќање на своите читатели позитивни здравствени пораки.

Редакционна политика и развој на содржини

Според политиката на мрежата, содржината е напишана и прегледана од нејзините квалификувани уредници во секое време.

Откривање на компензација на Affiliate

Објавувањето се однесува на веб-страницата на мрежата, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на мобилни и онлајн верзии на веб-страниците на сајтот. Објавувањето е обезбедено за да се открие финансискиот однос на мрежата со неговите филијали, спонзори, рекламни и други трети лица кои се појавуваат на веб-страницата.

Некои од написите на веб-страницата се поврзани со одредени услуги и ресурси кои се фокусираат на градење и промовирање на брендови и производи. Мрежата им припаѓа на одделни избрани придружни програми. Тоа прави комисија кога читателот се одлучи да купи преку обезбедените affiliate линкови. Сајтот целосно го открива нивниот однос со рекламни и ги уверува читателите дека секој финансиски поттик не влијае врз она што е објавено за производот или услугата.

Филијалата партии се предмет на промена во секое време Мапа смета дека е потребно. Читателите може да испраќаат прашања, коментари или грижи до вработените на веб-страницата преку онлајн формуларот. Корисниците исто така можат да поставуваат прашања пред да направат купување преку affiliate линкови обезбедени на веб-страницата.

Читателите се советуваат да не ги користат информациите што се дадени на веб-страницата како замена за професионален медицински совет или третман за каква било здравствена состојба. Информациите содржани на веб-страницата не треба да се користат за дијагностицирање или лекување на било каква медицинска состојба без консултација со квалификуван медицински експерт.