Skip to content

Archive:

Fish XXL

Fish XXL – осврти, коментари, цена,

Fish XXL – рачката риба, ќе фати повеќе, побрзо и поголема. Вие не треба да се врати дома со “празни раце” и да се слушне на lamentations на роднини и пријатели: “Повторно, не правиш ништо Тоа е подобро да се направи нешто корисно, а потоа само поминуваат време на риболов! на тоа нема смисла, само […]