Skip to content

Archive:

Fito Spray

Fito Spray – мислења, цена, каде да се купи, купи сега

Моето име е Олга Stanislavovna Кузнецова, живеам во градот-херој на Волгоград, јас сум 35 години, во брак речиси 10 години, во моментов е на породилно отсуство. По раѓањето на втората ќерка не може да се ослободи од вишокот тежина. Веројатно, ова е заради возраста, бидејќи по првото раѓање јас бев во можност веднаш да ги […]