Skip to content

Archive:

Intoxic

Intoxic – осврти, коментари, цена,

& nbsp; паразити насекаде 2/3 од населението во светот страда од внатрешни паразити и обично не се погоди за вистинските причини за лошата здравствена состојба. Дури и повеќето чисто луѓе не се заштитени од контаминација. Јајца beaufitul се буквално насекаде. На оградите на скалите и рачките на вратите, банкноти и монети, на лошо измиени овошје […]