Skip to content

Archive:

Tornado

Tornado – осврти, коментари, цена, гел

Постојат различни лекови за зголемување на член: масти, гелови, таблети, капки, спрејови. Еден од нив е крем Tornado. Производителот ветува дека тоа ќе помогне да се воспостави сексуален живот и да се зголеми самодовербата со уникатните компоненти на растенијата. Ајде да видиме дали возилото ефикасно и безбедно. итноста на проблемот Според статистичките податоци, околу 40% […]