Skip to content

Archive:

Uniderm

Uniderm – осврти, коментари, цена,

група на лекови кои се користат надворешно – glukokorticosteroidov. Uniderm на маст се користи во третманот на кожата во дерматолошки заболувања и знаци. Лекот се применува уста на погодената област. Тоа ефикасно се бори против воспаленија, отоци на кожата. Во составот има мометазон индуцирање на протеини кои го инхибираат phospholipase А2 кои имаат заедничко име […]