Skip to content

Archive:

Varikosette

Varikosette – мислења, коментари, цена,

Кога вените почне да се издувам на моите нозе и се издвојува со својата модрикаво-виолетова боја, станува вистински проблем за секоја жена. Прво и основно, многу жени се загрижени за е естетски аспект на овој проблем, бидејќи тие ќе бидат непријатно да носат кратки здолништа и транспарентни хулахопки. Но, неколку од нив размислуваат за фактот […]